MHK kararını verdi: Bazı hakemlere görev verilmeyecek

Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de son hafta görev yapan bazı hakem ve VAR hakemlerine, 'ikinci bir değerlendirmeye kadar' görev verilmemesi kararı verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Süper Lig'in 30. hafta maçlarında görev yapan hakem kararları üzerinden başlayan tartışma hakkında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) kararını verdi. MHK'den yapılan açıklamada göre, son hafta müsabakalarında ilişkin teknik değerlendirme ve VAR kayıtlarının incelenmesinin ardından alınan karar şöyle: ""Son hafta müsabakaları için yapılan teknik değerlendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda; ikinci bir değerlendirmeye kadar bazı hakem ve VAR hakemlerine görev verilmemesi yönünde karar alınmıştır. Bu süre içerisinde hakemlerimiz teknik ve mental olarak müsabaka alacak gibi hazırlıklarına devam edecektir. Makul bir dinlenme süresinin ardından yeniden değerlendirme yapılacaktır.

Hakemlerin de bir insan olduğu, hata yapabileceklerini bilmekle beraber, tüm çabamız hakemlerimizin müsabaka neticesine veya oyunun akışına tesir edecek büyük hatalar yapmamaları içindir." (HABER MERKEZİ)