Merih Demiral'ın yardım kampanyasına Gianluigi Buffon da katıldı

Merih Demiral'ın depremzedeler için yardım kampanyasına futbolcu Gianluigi Buffon da katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın Türkiye'deki depremzedeler için düzenlediği imzalı forma yardım kampanyasına dünya futbolundan birçok isim destek vermeye devam ediyor. Son olarak İtalyan kaleci Gianluigi Buffon da Demiral'ın düzenlediği yardım kampanyasına katıldı.

Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tarihin en iyisi Gianluigi Buffon, imzalı eldivenleri ile destek oluyor. Efsanenin eldivenlerini açık artırmayla satışa çıkarıyoruz. Gelir deprem bölgesinde kullanılmak üzere Ahbap derneğine bağışlanacaktır" ifadesini kullandı. 

Merih Demiral, daha önce Paris Saint-Germain'den Lionel Messi ve Kylian Mbappe, Real Madrid'den Eden Hazard, Manchester City'den Norveçli Erling Haaland ve Belçikalı Kevin De Bruyne, Tottenham'dan İngiliz Harry Kane, Al Nassr'dan Portekizli Cristiano Ronaldo, Juventus'tan İtalyan Leonardo Bonucci, Roma'dan Arjantinli Paulo Dybala, Atletico Madrid'den İspanyol Alvaro Morata ve Fransız Antoine Griezmann'ın imzalı formalarını yardım amaçlı açık artırmayla satışa çıkarmıştı.