Benzema'dan Merih Demiral'ın yardım kampanyasına destek

Merih Demiral'ın depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında 6 milyon lira toplandı. Karim Benzema da imzalı formasını satışa çıkararak kampanyaya destek verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Serie A (İtalya birinci ligi) ekiplerinden Atalanta'da forma giyen Merih Demiral'ın, Maraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenenler için başlattığı yardım kampanyası devam ediyor.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Demiral, Real Madrid'in yıldız futbolcusu Karim Benzema'nın da kampanyaya destek verdiğini duyurdu.

Demiral, "Sırada Benzema var. Karim Benzema'nın maçta giyip imzaladığı formasını açık artırmayla satıyoruz! Satıştan elde edilecek gelir deprem bölgesinde kullanılmak üzere Ahbap'a bağışlanacaktır. Hakan Çalhanoğlu'na çok teşekkürler" ifadelerini kullandı.

KAMPANYADA 6 MİLYON LİRA TOPLANDI

Merih Demiral'ın başlattığı yardım kampanyasına daha önce Paris Saint-Germain'den Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar, Real Madrid'den Eden Hazard, Manchester City'den Erling Haaland ve Kevin De Bruyne, Tottenham'dan Harry Kane, Al Nassr'dan Cristiano Ronaldo, Juventus'tan Leonardo Bonucci, Roma'dan Paulo Dybala, Atletico Madrid'den Alvaro Morata ve Antoine Griezmann, maçlarda giydikleri imzalı formaları satışa çıkararak destek olmuştu.

Demiral, bugün yaptığı paylaşımda Hazard, Kevin De Bruyne ve Morata'nın formalarının 1 milyon liraya satıldığını, kampanyada toplanan miktarın da 6 milyon liraya ulaştığını açıkladı. (HABER MERKEZİ)