Merih Demiral'ın yardım kampanyasına Haaland, De Bruyne ve Kane de katıldı

Merih Demiral'ın depremzedeler için yardım kampanyasına futbolcular Erling Haaland, Kevin De Bruyne ve Harry Kane de katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın Türkiye'deki depremzedeler için düzenlediği imzalı forma yardım kampanyasına dünya futbolundan birçok isim destek vermeye devam ediyor. Son olarak İngiltere Premier Lig'de Manchester City forması giyen Norveçli futbolcu Erling Haaland, Belçikalı futbolcu Kevin De Bruyne ve Tottenham forması giyen İngiliz futbolcu Harry Kane Demiral'ın düzenlediği yardım kampanyasına katıldı.

Sosyal medya paylaşımında, Erling Haaland'ın imzalı forma alma sürecinde yardımcı olan futbolcular İlkay Gündoğan ve Emre Can'a teşekkür eden Demiral, "Kampanyamızla depremzedelere destek olmak için aradılar. Erling Haaland'ın imzalı formasını açık arttırmayla satıyoruz. Elde edilecek gelirin tamamı Ahbap Derneği'ne depremzedelere yardım etmek için bağışlanacak" ifadelerini kullandı.

Demiral, Maraş merkezli depremle ilgili diğer sosyal medya paylaşımında ise İngiliz futbolcu Harry Kane'in en derin taziyelerini ilettiğini belirterek, "Üzüntülerini dile getirdi. Harry Kane'in imzalı formasını açık artırmayla satıyoruz" yazdı. 

Demiral, diğer paylaşımında ise, "Kevin De Bruyne'ün imzalı formasını da açık artırmayla satıyoruz" dedi. 

Merih Demiral, daha önce Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, Arjantinli futbolcu Paulo Dybala ve İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci'nin imzalı formalarını yardım amaçlı açık artırmayla satışa çıkarmıştı. 

Kampanyaya katılan İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen İspanyol futbolcu Alvaro Morata ve Fransız futbolcu Antoine Griezmann'ın formalarının satış süreci ise devam ediyor.