Mel Gibson, reddettiği rolleri açıkladı: Batman, James Bond, Gladyatör...

Oyuncu Mel Gibson, kendisine üç defa Batman rolü teklifi geldiğini ancak reddettiğini söyledi. Gibson, "The Patriot"ta oynamak için Ridley Scott’ın  "Gladyatör" filmini reddettiğini de açıkladı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Cesur Yürek" filmiyle En İyi Yönetmen ve En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını alan oyuncu Mel Gibson, İskoçya’nın Glasgow kentinde katıldığı bir etkinlikte bugüne dek reddettiği bazı rollerden bahsetti. Oyuncu, özellikle süper kahraman filmlerine hiç ilgi duymadığını söyledi. 

Kayıp Rıhtım'ın We Got This Covered'dan aktardığı habere göre, bir süper kahraman ya da bir süper kötüyü oynamakla ilgilenip ilgilenmediği sorulan Gibson, bu türle hiç ilgilenmediğini belirtti. Ayrıca kendisine Batman rolü için üç defa teklif geldiğini ancak her defasında bunları geri çevirdiğini de açıkladı.

'GLADYATÖR'Ü REDDETTİ

Sonrasında sohbet, oyuncunun reddettiği rollere geldi. 1985’te James Bond’u son defa canlandıran Roger Moore’dan sonra, bu ikonik rolün kendisine teklif edildiğini kaydeden Gibson; o dönem yalnızca 26 yaşında olduğunu ve rolü üstlenmeye hazır olmadığını söyledi. Ayrıca 1988 tarihinde vizyona giren Barry Levinson imzalı "Rain Man" de Gibson’ın reddettiği roller arasında yer alıyor. Gibson, "The Patriot"ta oynamak için Ridley Scott’ın  "Gladyatör" filmini reddettiğini de açıkladı. 

Oyuncu, bu rolleri reddettiği için herhangi bir pişmanlık duymadığını da belirtti.