Marvel yapımcısı Nate Moore açıkladı: 'Eternals' devam filmi olmayabilir

Marvel yapımcısı Nate Moore, "Eternals"ın vizyon tarihi yaklaşırken devam filminin olup olmayacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi "Eternals"ın yapımcılarından olan Nate Moore, filmin geleceği ile ilgili konuştu. Moore, "Devam filmleri her zaman yapmak zorunda olduğumuz bir şey değil" dedi. 

Kayıp Rıhtım'ın Screen Rant'tan aktardığına göre, Moore, verdiği bir röportajda devam filminin gelip gelmeyeceği sorusunu şöyle yanıtladı:

“Devam filmleri her zaman yapmak zorunda olduğumuz bir şey değil. Tabii ki hikâyenin nereye doğru gideceğine dair fikirlerimiz var. Ancak ‘bunun gibi üç film daha yapacağız ve bu daha ilk film’ demek gibi kesin kurallarımız yok.”

Akademi ödüllü Chloé Zhao’nun yönetmen koltuğunda oturduğu yapım, Marvel evreninin sinemaya çıkarılan 26. yapımı olarak listelere geçiyor. "Eternals"ın oyuncu kadrosunda Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan, Angelina Jolie, Kit Harington gibi isimler yer alsa eleştirmenlerin inceleme puanlarına göre film, Rotten Tomatoes’da bugüne kadarki en düşük skoru alan Marvel filmi oldu. 

 

"Eternals", 5 Kasım'da vizyona girecek.