Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio'nun yeni filmi belli oldu: The Wager

Yazar David Grann, Fransa'da düzenlenen bir toplantıda Martin Scorsese'nin yeni filminin kendisinin yazarı olduğu 'The Wager'ın sinema adaptasyonu olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Martin Scorsese'nin son filmi "Killers of the Flower Moon"un uyarlandığı kitabı kaleme alan David Grann, yeni kitabı 'The Wager'ın Scorsese'nin sıradaki projesi olacağını söyledi. Grann haberi, şimdiden The New York Times'ın çok satanlar listesinde bir numaraya yükselen "The Wager" için Fransa'da düzenlenen bir tanıtım toplantısında duyurdu. 

Beyazperde'nin haberine göre, Scorsese ve Leonardo DiCaprio'nun yeni bir film için bir araya geleceğine dair ilk haberler temmuz ayında çıkmıştı. Filmin uyarlandığı ve 1740'larda geçen kitapta, 30 zayıf erkeğin bulunduğu bir teknenin Brezilya kıyılarına inmesinden sonra bu 30 erkeğin Patagonya'da bir adaya düşen bir İngiliz gemisinden sağ kurtulanlar olduklarını iddia etmesi ve sonrasında onların başına gelenler anlatılıyor.

'SCORSESE'NİN TEK PROJESİ BU DEĞİL'

Martin Scorsese'nin şu anda geliştirme aşamasında olduğu bilinen diğer projeleri arasında Jonah Hill başrollü Jerry Garcia biyografisi, Leonardo DiCaprio başrollü Teddy Roosvelt biyografisi ve geçtiğimiz aylarda Vatikan'da Papa'yı ziyaret ettiği sırada ortaya çıkan İsa konulu film bulunuyor. 

Ancak World of Reel'ın aktardığına göre, İsa konulu film, yönetmen için daha çok deneysel bir girişim, inançları hakkında bir 'meditasyon' da olabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)