Mark Hamill: Her Star Wars filminde gizli rolleri seslendirdiğimi biliyor muydunuz?

Mark Hamill, her Star Wars filminde gizli rollerle yer aldığını açıkladı. Hamill, "2015'ten beri her Star Wars filminde birden fazla gizli küçük rolü seslendirdiğimi biliyor muydunuz?" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Orijinal Star Wars üçlemesinde Luke Skywalker'ı canlandıran ve sonrasında devam filmlerinde rolünü tekrarlayan oyuncu Mark Hamill, 2015'ten beri her Star Wars filminde rol aldığını açıkladı. Hamill, Disney dönemi filmlerinde bir dizi gizli küçük rolü seslendirdiğini de aktardı. 

Independent Türkçe'nin haberine göre, Star Wars hayran sayfası Wookiepedia, Hamill'ın Disney+ dizisi "The Mandalorian"da, sezon sonunda Luke rolünde dönüşünden ayrı olarak, bir karakteri seslendirdiğini yazdı. Hamill, atılan tweete resmi sosyal medya hesabından "2015'ten beri seyirciyle buluşan her #StarWars filminde birden fazla gizli küçük rolü seslendirdiğimi biliyor muydunuz? (Devam Filmleri, Solo, Rogue One)" diyerek yanıt verdi. 

"Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi" (Solo: A Star Wars Story) ve "Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi"nin (Rogue One: A Star Wars Story) künyesinde Hamill'ın ismi William M. Patrick (kardeşlerinin adlarının birleşimi) takma adıyla geçmişti. Patrick'in adı yalnızca "ek sesler" listesinde yer alsa da Hamill'ın kesin ve küçük rollerinden bazılarını ise izleyiciler tespit etti.

Hamill, "Son Jedi" (The Last Jedi) filminde Canto Körfezi'ndeki kumarhanede görülen Dobbu Scay adlı uzaylıyı seslendirirken, rol için hareket yakalama (motion capture) görüntüleri de sergiledi. Hamill, "Skywalker'ın Yükselişi" filminde ise (The Rise of Skywalker) Boolio adında başka bir uzaylıyı seslendirdi.