Marcelo, Real Madrid'e veda etti

Real Madrid'in kaptanı Marcelo, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kutlamasında 16 sezondur formasını giydiği takımından ayrıldığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Real Madrid, Şampiyonlar Ligi kupasını Santiago Bernabeu Stadı'nda taraftarıyla birlikte kutladı.

Avrupa'nın en büyüğü olan Madrid'in 34 yaşındaki kaptanı Marcelo taraftarlara seslenerek, 16 sezondur giydiği formayı bıraktığını açıkladı.

AA'nın aktardığına göre gözyaşları arasında konuşan Marcelo "Hayatımın en mükemmel anı. Dünyanın en iyi kulübünde, burada bir dönemi bitiriyorum. Bugün üzüntülü değil, neşeli bir gün çünkü bir kez daha dünyanın en büyük turnuvasını kazandık. Kendimle ve ailemle büyük gurur duyuyorum. Birlikte çok fazla sihirli gece yaşadık. Size bir şey söyleyeceğim. Madrid'in geleceği gençlerle çok iyi" dedi.

Real Madrid'de 2006-2007 sezonundan bu yana forma giyen Brezilyalı defans oyuncusu, 25 kupa ile İspanyol kulübünün tarihinde en fazla kupa kazanan futbolcu oldu.

Diğer yandan Real Madrid'in Hırvat futbolcusu 36 yaşındaki Luka Modriç ise taraftarlara "Gelecek sezon görüşmek üzere." diyerek takımda kalacağının işaretini verdi. (HABER MERKEZİ)