Lewandowski'ye Antalyaspor daveti

Antalyaspor'un eski başkanlarından Ali Şafak Öztürk, yaz tatili için Türkiye'ye gelen Bayern Münih futbolcusu Robert Lewandowski'yi Antalyaspor'da oynamaya davet etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalyaspor'un eski başkanlarından Ali Şafak Öztürk, yaz tatili için Türkiye'yi seçen Robert Lewandowski'ye, 'Barcelona'yı bırak, Antalya'ya gel' çağrısı yaptı.

DHA'nın haberine göre, Almanya Bundesliga'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bayern Münih'in Polonyalı oyuncusu Robert Lewandowski, bir süredir Antalya'da tatil yapıyor.

Burada ailesiyle birlikte tatil yapan Lewandowski bireysel çalışmalarına da devam ediyor. Futbolcu tatilini yaptığı Antalya'da, Antalyaspor'un eski başkanlarından Ali Şafak Öztürk ile biraraya geldi. Öztürk, Lewandowski'ye hem Antalyaspor hem de Bodrumspor forması hediye etti.

33 yaşındaki futbolcuyla bir süre sohbet eden Öztürk, ismi Barcelona ile anılan Lewandowski'yi Antalya'ya davet etti. İkilinin sohbeti sırasında Öztürk'ün Lewandowsk'ye, 'Barcelona'yı bırak, Antalya'ya gel' dediği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)