Kovacs Amsterdam’dan canlı yayın konseri verecek

Kovacs, 4 Ekim'de canlı yayın konseri yapacak. 19..0'da başlayacak konser 90 dakika sürecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollandalı şarkıcı Kovacs, 4 Ekim’de Zorlu PSM desteğiyle bir canlı yayın konseri gerçekleştirecek. Kovacs, dinleyiciyi Amsterdam'ın kanallarında müzikal bir yolculuğa çıkarmaya hazırlandığı canlı yayın konseri ile Türkiye saati ile 19.00’da dinleyicileriyle buluşacak.

Hollanda’nın Eindoven kentinde öğrenimini tamamlayıp, açık mikrofon gecelerindeki performansıyla adından söz ettiren Kovacs'in bir kısmı Küba’da kaydedilen, James Bond-vari tango sounda sahip ilk EP’si “My Love” 2013 yılında yayınlandı ve Avrupa listelerine çok hızlı bir giriş yaptı. Kısa sürede Yunanistan’da 1 numaraya kadar yükselen şarkıyı 2015’te yayınlanan çıkış albümü “Shades Of Black” takip etti. Yılın en iyileri arasında gösterilen albüm 6 ülkede liste başarısı elde ederken, Hollanda’da zirveye oturdu, Almanya’da ise ilk ona girmeyi başardı.

Kovacs'in, yapımcı Liam Howe merkezinde yeni bir Kovacs ailesi kurmasıyla şekillenen ikinci albümü “Cheap Smell” 2018 yılında yayınlandı. Adını şöhret olmadan önceki son grubundan alan albüm müzik otoritelerinden olumlu yorumlar aldı.

4 Ekim'de gerçekleştilecek olan canlı konser 90 dakika sürecek.