Other Lives'tan yeni albüm: For Their Love

Other Lives, For Their Love’ı müzikseverlerle buluşturdu. Albümde 10 şarkı bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amerikalı indie-rock grubu Other Lives, 10 şarkıdan oluşan üçüncü albümleri For Their Love’ı müzikseverlerle buluşturdu.

Jesse Tabish, Jonathon Mooney ve Josh Onstott’tan oluşan grup, özellikle ikinci albümü Tamer Animals’ta yer alan For 12 şarkısı ile Türkiye'deki müzikseverlerden de tam not almıştı. Grup, Radiohead ile beraber turladığı aynı yıl ayrıca Coachella Festivali’nde de çaldı.

BU AKŞAM SORULARI YANITLAYACAKLAR

Other Lives, Türkiye saatiyle bu akşam 21.00'de Reddit üzerinden dinleyicilerinin sorularını cevaplamaya hazırlanıyor.

EKİMDE İSTANBUL'A GELİYORLAR

Salon IKSV’de 22 ve 23 Nisan’da düzenlenmesi planlanan ve küresel boyutta yaşanan korona virüsü salgını nedeniyle ertelenen Garanti BBVA Konserleri: Other Lives etkinliklerinin yeni tarihleri 23 ve 24 Ekim 2020 olarak belirlendi.

90'LI YILLARDA KURULDULAR... 

Tüm üyeleri birer multi-enstrümentalist olan Other Lives, müzik çalışmalarına 90’lı yıllarda Amerika’nın Oklahoma eyaletinde başladılar.

2009’da grupla aynı adı taşıyan ilk albümleri Other Lives’ı yayımladılar. 2011’de gelen ikinci albüm Tamer Animals grubun müzik hayatında büyük bir dönüm noktası oldu.

2012’de katıldıkları birçok festivali geniş çaplı bir dünya turu izledi ve ardından grup üçüncü albümleri için stüdyoya geri döndü. 2015’te piyasaya sürdükleri, önceki albümlere kıyasla daha karmaşık denebilecek ‘Ritüeller’, grubu geçmişindeki enstrümental altyapıya geri döndürdü. (HABER MERKEZİ)