Enginyurt hedef gösterdi, Berna Laçin'in oyunu iptal edildi

Berna Laçin'in oyunu 'Hayal Satıcısı', Ordu Barosu tarafından 'arıza' gerekçesiyle iptal edildi. MHP'li milletvekili Cemal Enginyurt'un da hedef gösterdiği oyun, bu akşam saat 20.00'de Ordu Ayzek Oteli'nde izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde oynanması planlanan, Zehra İpşioğlu'nun yazdığı, Berna Laçin'i rol aldığı 'Hayal Satıcısı' oyunu Ordu Barosu tarafından "ışık mikserinde meydana gelen arıza" gerekçe gösterilerek iptal edildi.

OYUN LATİFE RESTORAN'DA OYNANACAK

Oyun, bu akşam saat 20.00'de Ordu Ayzek Oteli Latife Restoran’da izleyicilerle buluşacak.

ENGİNYURT HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a ve Elazığ depremi üzerinden hükumete hakaret eden Berna Laçin 10 Martta Ordu'da ağırlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanının danışmanı Oda TV'den Barış Pehlivan'a sahip çıkıyor. Ordu'yu AK Parti'mi, CHP'mi yönetiyor şaşırdık, bu CHP sevgisi nedir ?" şeklinde twit atarak Berna Laçin'i hedef gösterdi. Enginyurt gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

NE OLMUŞTU?

Berna Laçin'e yönelik Samsun'da da engelleme girişimleri yapıldı. Berna Laçin ise Samsun’un Atakum ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde sahneleyeceği oyunun engellenmesi üzerine yaptığı açıklamada, Samsun’da 'Gerçek Taraf' adlı yerel gazetenin sürekli hakkında olumsuz haber yaptığını, belediye ve Doğa Koleji'nin bu haberlerden sonra kendisine sahne vermediğini belirtmişti.

MHP'li Enginyurt, Berna Laçin'i hedef gösterdiMHP'li Enginyurt, Berna Laçin'i hedef gösterdi

(HABER MERKEZİ)