Masters Of Thrash If Performance Hall'de

Masters of Thrash: Pentagram, Metalium, Kronik, Metafor konserleri 21 Aralık'ta.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2014 yılından bu yana “Birlikte Güzel sunar: Rock Off” festivali, yazın yapılacak 6. “Birlikte Güzel sunar: Rock Off” festivali öncesi her ay IF Beşiktaş’ta organizasyonlar düzenliyor. “Birlikte Güzel sunar: Rock Off Event Series” dört grubun birlikte sahne alacağı konserle devam ediyor. 21 Aralık Cumartesi akşamı gerçekleşecek bu konserde Pentagram, Metalium, Kronik ve Metafor grupları tarihte ilk kez beraber sahne alacak.

PENTAGRAM

1986 yılında Aksaray’da kuruldu. İlk albümleri “Pentagram” 1990 yılında çıktı. Grup, bugüne dek 8 stüdyo albümü yayınladı. 2017 yılında çıkan “Akustik” albümü sonrası eski vokalistleri Murat İlkan ve Ogün Sanlısoy’u da yanlarına alarak beraber turlamaya başladılar.

METALIUM

1985 yılında Beyazıt’ta kuruldu. İlk albümleri “Behind the Power” 1990 yılında çıktı. Grup, bugüne dek 2 albüm yayınladı, üçüncü albüm 25 yıl aradan sonra Ocak 2020’de çıkacak.

KRONİK

1985 yılında Avcılar’da kuruldu. İlk albümleri “Endless War” 1992 yılında çıktı. Bugüne dek 3 albüm yaptılar.

METAFOR

1986 yılında Kadıköy’de kuruldu. Bugüne dek hiç albüm çıkartmadılar, sadece 2004 tarihli bir demoları mevcut. Grubun ilk dönemlerinde daha sonra Şebnem Ferah ile çalışacak olan gitarist Metin Türkcan ve baterist olarak ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu yer alıyordu.

Masters of Thrash: Pentagram & Metalium & Kronik & Metafor konseri 21 Aralık Cumartesi günü IF Performance Hall Beşiktaş, İstanbul'da gerçekleşecek. Etkinlik 19:30'da başlayacak.