Karsu Mersin'de sahnede

Karsu 12 Aralık Perşembe günü Mersinli dinleyicileri ile buluşacak. Etkinlik 20:00'de başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı, piyanist, besteci, söz yazarı ve aranjör Karsu 12 Aralık'ta Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, Mersin'de sahnede olacak.

Şarkıcı Karsu Dönmez (1990, Amsterdam), kariyerinde yirmiden fazla ülkede performanslar sergiledi, dünyanın en önemli sahnelerinden New York Carnegie Hall'de üç kez konser verdi ve North Sea Caz Festivali'nde iki kez sahne aldı. 2015'te çıkan ikinci stüdyo albümü "Colors" ile 2016 yılında Hollanda’nın müzik ödülleri olan Edison Ödüllerinde en iyi Caz/World sanatçısı ödülünü aldı. 2017 yılında yaylılarla sahneye çıktığı “Play My Strings” adlı turunu düzenledi. 2018'de, Hollanda ile Türkiye’nin birçok şehrinde ve Londra’da "Karsu Plays Atlantic Records" adlı, Ahmet Ertegün’ün hayatını anlatan teatral bir konser turu yaptı. Karsu, en son Litvanya Klaipeda Caz Festivali’nde sahne aldı ve ekibiyle konserler vermeye devam ediyor.

12 Aralık Perşembe günü Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, Mersin'de gerçekleşecek olan konser 20:00'de başlayacak.