Tuna Kiremitçi şiir ve şarkılarını kitaplaştırdı!

Tuna Kiremitçi'nin yeni kitabı yayımlandı: Bir Uyumsuz Bulut KaraKarga Yayınları'ndan çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Tuna Kiremitçi'nin Bir Uyumsuz Bulut adlı kitabı KaraKarga Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Kiremitçi, bugüne kadar kadar yazdığı şiir ve şarkı sözlerinden bir seçki hazırladı.

'AYABAKANLAR' İLE GELEN YAŞAR NABİ NAYIR ÖDÜLÜ

Tuna Kiremitçi'nin ilk şiirleri, Galatasaray Lisesi yıllarında Varlık dergisinde yayımlandı. Kendisine Yaşar Nabi Nayır Şiir Ödülü'nü kazandıran "Ayabakanlar" adlı kitabı, 1994 yılında okuyucuyla buluştu. 1997'de

Tuna Kiremitçi, Bir Uyumsuz Bulut, KaraKarga Yayınları, 2017. Tuna Kiremitçi, Bir Uyumsuz Bulut, KaraKarga Yayınları, 2017.

Bosnalı şair İzzet Sarayliç'le Erguvan Balkan Şiir Ödülü'nü paylaştı. Bunu 1998 tarihli ikinci şiir kitabı olan "Akademi" izledi.

Kiremitçi'nin 2002'de çıkan ilk romanı "Git Kendini Çok Sevdirmeden" o yılın sürpriz edebiyat olaylarından biri kabul edildi. 2003'te ikinci romanı "Bu İşte Bir Yalnızlık Var" ve şiirlerini derlediği "Bazı Şiirler Bazı Şarkılar" yayımlandı.

2005'te çıkan "Yolda Üç Kişi" adlı romanı da geniş bir okuyucu kitlesiyle buluştu ve beğeni kazandı. Daha sonra da 2007 tarihli "Dualar Kalıcıdır", 2009'da "Küçüğe Bir Dondurma", 2011'de "Selanik'te Sonbahar", 2012'de "Gönül Meselesi", 2015'te "Uçan Halıların Ayrodinamik Sorunları" ve 2016 yılında "Kendi Seven Ağlamaz" romanları yayımlandı.

Tuna Kiremitçi: Ozan geleneği ile büyüdükTuna Kiremitçi: Ozan geleneği ile büyüdük