Game of Thrones'un yeni sezonundan ikinci fragman

Fenomen dizi Game of Thrones'un 16 Temmuz'da başlayacak 7'nci sezonuna ilişkin ikinci fragman yayınlandı. Dizinin Jaime Lannister'ı Nikolaj Coster-Waldau da yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünya çapında milyonlarca izleyicisi olan dizi Game of Thrones'un 7. sezonu 16 Temmuz'dan itibaren ekranlara gelecek. Yeni sezona ilişkin ilk fragmanı yayınlanan dizinin yayın tarihi yaklaştıkça merak edilen sorular ve cevaplar çoğalırken, ikinci fragman gizemi daha da artırdı.

Game of Thrones'un Jaime Lannister'ı Nikolaj Coster-Waldau'nun Daily Beast'e yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

jamie

Nikolaj Coster-Waldau "Cersei’nin başka talibi yok" sözlerinin doğru olmadığını açıklaması, 7. sezonda yaşanacak yeni aşk gelişmelerinin haberi olarak yorumlandı.

Bunun dışında Sansa'nın yeni sezonda hamile olma ihtimali de konuşulanlar arasında.

OYUNCU KADROSUNA YENİ İSİMLER

George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden TV'ye uyarlanan Game of Thrones'un 7. sezonunda bu serinde olmayan bazı bölümler eklenecek. Bunun için R.R. Martin'in Kış Rüzgarları ile Baharın Rüyası adlı henüz yayımlanmamış iki romandan uyarlama yapılacak. Game of Thrones oyuncu kadrosuna ise eklemeler yapılıyor.

Doktorlar başlıyor!Doktorlar başlıyor!

Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Nikolaj Coster-Waldau, Maisie Williams ve Sophie Turner gibi isimlerin arasına Jim Broadbent ve Tom Hopper katılacak. (HABER MERKEZİ)