Apocalyptica'nın İstanbul konseri iptal

Türkiye'de güvenlik gerekçesiyle iptal edilen konserlere bir yenisi eklendi. Finlandiyalı metal grubu Apocalyptica, İstanbul konserini iptal ettiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Finlandiyalı metal grubu Apocalyptica, İstanbul Küçükçiftlik Park'ta 8 Nisan'da düzenlemeleri planlanan konseri güvenlik gerekçesiyle iptal etti. Grup Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Apocalyptica'nın İstanbul'da 8 Nisan 2017'deki konseri vermeyeceğini üzülerek duyuruyoruz. Apocalyptica bir demokrasiyle yönetiliyor, grubun bütün üyelerine ve ekibimize eşit davranılıyor. Turnemize katılan bazı kişiler, (Finlandiya, Almanya, Büyük Britanya gibi) bazı Avrupa ülkelerinin dışişleri bakanlıklarının resmi uyarıları nedeniyle İstanbul'a seyahat edecek olmaktan ötürü endişe duyuyor. İnsanları, gitmek istemedikleri bir yere gitmeye zorlamak istemiyoruz. Türkiye'ye kısa süre içinde gelmek için yeni bir fırsat bulmayı umuyoruz. Sizi seviyoruz ve önceki ziyaretlerimize dair harika anılarımız var. Fakat bu konser gerçekleşmeyecek. Biletlerinizi iade edebilirsiniz."