Kaos GL'den kadın öykü yarışması

Kaos GL’ nin 12. Kadın Kadına Öykü Yarışması’na başvurular başladı. Yarışmanın teması ise 'O Halde Aşk: Tanımaz Sınırları'

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Kaos GL’ nin düzenlediği Kadın Kadına Öykü Yarışmasına başvurular başladı. Bu yıl on ikincisi düzenlenen öykü yarışmasının teması ise 'O Halde Aşk: Tanımaz Sınırları!'

'İYİ GELECEĞİZ BİRBİRİMİZE'

Kaos GL sitesinde yayınladığı yarışma ilanında "Bizim aşklarımız her zaman bir cüret işiydi şimdi de vazgeçmiyoruz sevmekten. Biliyoruz ancak böyle iyi geleceğiz birbirimize. Kadın Kadına Öykü Yarışması kadınları sınır tanımayan kadın kadına aşkları yazmaya çağırıyor! O halde ya da bu halde fark etmez. Tutuşuruz el ele ve sımsıcak öpüşlerle birbirimizi kaldırırken düştüğümüz yerden, tüm gülüşlerimizde saklıdır o gerçek: Aşklarımız tanımaz sınırları!" diyerek kadınları yazmaya çağırıyor.

Yarışmaya katılacak öyküler, ıslak imzalı özgeçmişle birlikte, "[email protected]" adresine gönderilebilecek. Son katılım tarihinin 10 Ocak 2017 olduğu yarışma Türkiye yada yurt dışında yaşayan bütün kadınların katılımına açık. Yarışmaya sadece daha önce yayınlanmamış öyküler kabul edilecek.

YARIŞMA NE ZAMAN BAŞLADI?

2006 yılında “Mutlu Aşk Vardır” temasıyla başlayan yarışma, 'İlk Adım, İlk Kadın, İlk Aşk', 'Ten ve Tutku' temalarıyla devam etti. 'Ütopyalarımızın peşindeyiz' temasıyla süren yarışmada kadınlar 'Her Yerdeyiz', 'Bir Mücadeledir Aşk' temalarıyla öykülerini yazdılar. (HABER MERKEZİ)

haberici