Dört günlük rock tatili başladı

OHAL nedeniyle ertelenmesi gündeme gelen Zeytinli Rock Festivali dün başladı. Festivalde bu yıl da rock ve alternatif müzik dünyasının öne çıkan sanatçı ve grupları sahne alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zeytinli Rock Festivali'nin açılışını bu yıl Flört grubu yaptı. 28 Ağustos'a kadar sürecek olan festivalin ilk gününde Kurtalan Ekspres, Moğollar, Bülent Ortaçgil, Büyük Ev Ablukada ve Ünlü'nün eşlik ettiği İskender Paydaş da konser verdi. İskender Paydaş'ın 4 yaşındaki oğlu Ömer Alef'in de sahneye çıkarak gitar çalması festivale renk kattı.

KIRIK OMZUYLA SAHNEYE ÇIKTI

Geceye ise Selda Bağcan damgasını vurdu. Omzu kırık olarak sahneye çıkan Bağcan, sevilen şarkılarını seslendirdi. Seyircilerin uzun süre alkışladığı ünlü sanatçı, yoğun istek üzerine bis yaptı.

SELDA Fotoğraf: Twitter

GİRİŞLERDE ARAMA YAPILIYOR

OHAL nedeniyle ertelenmesi gündeme gelen ancak sosyal medyada gelen tepkiler üzerine belirlenen tarihte yapılmasına karar verilen Zeytinli Rock Festivali için üst düzey güvenlik önlemi alındı. Festivalin düzenlendiği sahilin yanındaki yol trafiğe kapatılırken, alana girişlerde ise x-ray cihazlarıyla arama yapıldı.

Pazar günü sona erecek festivalde bugün Duman, Teoman, Manga, Ceylan Ertem, Gece, The Ringo Jets ve Fethi Okutan sahne alacak.(DHA)