120 milyon dolarlık diziden ilk fragman

Netflix bugüne kadarki en pahalı dizisi olan The Get Down'ı yakında izleyicinin beğenisine sunuyor. İddialara göre film bütçesini şimdiden aştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bugüne kadar daha çok bütçesiyle gündeme gelen Netflix'in bugüne kadarki en pahalı yapım olan The Get Down'un ana fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Baz Luhrmann'ın üstlendiği dizide olaylar 1970'li yılların sonlarında New York'un Bronx bölgesinde geçiyor. Dizide bu semtte yaşayan ve tek kurtuluş yolunu müzikte gören gençlerin öykülerini konu alıyor.

SÜRPRİZ MALİYET

Dizinin şimdiye kadar maliyetine yönelik yapılan resmi açıklamalar 98 milyon dolar (yaklaşık 300 milyon TL) bütçe olduğu yönünde. Ancak Variety'de yer alan iddiaya göre dizinin maliyeti bütçeyi aşarak 120 milyon dolara (360 milyon TL) mal oldu. Dizinin bu denli maliyetli olmasının nedeni ise bölümlerde yer verilen müziklerin maliyetli telif hakları.

12 AĞUSTOS'TA EKRANDA

13 bölümden oluşan dizinin ilk sezonu 12 Ağustos'ta izleyici ile buluşacak. Sezonun ilk 6 bölümü bu tarihten itibaren yayınlanacak. İlerleyen bölümler ise sezon arasından sonra bu yıl içinde izleyici ile buluşacak.