KüçükÇiftlik Park kapılarını açıyor

KüçükÇiftlik Park, temmuz ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor: Pandemi koşullarına uygun ve farklı konseptlerdeki etkinlikler ziyaretçilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz yıl korona virüsü salgını nedeniyle kalabalık etkinlikler yerine alışılagelmiş programından farklı olarak sadece tiyatro oyunları için bahçesini açan KüçükÇiftlik Park, bu sene pandemi koşullarına uygun ve farklı konseptlerdeki etkinliklerle ziyaretçileri ağırlayacak. Temmuz ayında açılması planlanan KüçükÇiftlik Park'ta, ekim ayına kadar konserden alışverişe, tiyatrodan sinemaya, yeme-içmeden gazinoya kadar birçok etkinlik düzenlenecek. 

KüçükÇiftlik Bahçe Olduğu Gibi Sunar konserleri kaldığı yerden devam ederken, geçtiğimiz yıl KüçükÇiftlik Bahçe’de 10 bine yakın izleyiciyle tiyatro oyunlarını buluşturan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu bu sene de en beğenilen oyunlara ve prömiyerlere ev sahipliği yapacak.

Normal kapasitesi 2 bin kişilik olan ancak pandemi sebebiyle oturmalı düzende 500 kişi ağırlayacak olan KüçükÇiftlik Bahçe’de sinemaseverler de farklı etkinliklerle buluşacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)