Kremlin'den Putin'i Clubhouse'ta sohbete davet eden Musk'a yanıt

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Clubhouse'ta sohbete davet eden Tesla'nın kurucusu Elon Musk'a yanıt verdi. Peskov, "Davetin içeriğini, ne teklif edildiğini öğrenmek istiyoruz. Her şeyi inceleyeceğiz, daha sonra yanıt vereceğiz" dedi.

Vladimir Putin
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - SpaceX ve Tesla'nın kurucusu ve CEO'su Elon Musk'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i gittikçe popülerleşen sosyal ağ uygulaması Clubhouse'ta sohbete davet etmesini değerlendiren Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, 'bunun ilgi çekici olduğunu ancak davetin içeriğini anlamaları gerektiğini' söyledi.

Günlük basın toplantısında gazetecilerle sohbet eden Peskov'a, Musk'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yaptığı Clubhouse daveti soruldu. Musk'ın davetinin çok ilgi çekici olduğunu söyleyen Peskov, "Öncelikle davetin içeriğini, ne teklif edildiğini öğrenmek istiyoruz. Bu nedenle başlangıçta her şeyi inceleyeceğiz, daha sonra yanıt vereceğiz" dedi. Sputnik'in aktardığına göre Peskov, Putin'in sosyal ağları doğrudan kullanmadığının da altını çizdi. 

Musk, dün İngilizce ve Rusya olarak yaptığı Twitter paylaşımında "Clubhouse'ta sohbet için bana katılmak ister misiniz?” ifadelerini kullanmıştı. (Kaynak: Sputnik)