Konserinde 'gözünün düştüğü' öne sürülen Katy Perry: Şovun parçasıydı

Katy Perry, konserde 'gözünün düştüğü' video hakkında bir paylaşım yaptı. Perry, o anda bozuk bir oyuncak bebek gözünün taklidini yaptığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Katy Perry, konseri sırasında gözünün rahatsızlandığı öne sürülen video hakkında konuştu. Instagram hesabından paylaşım yapan Perry, söz konusu görüntülerin performansının bir parçası olduğunu söyledi.

Instagram hesabından viral videoyu yeniden paylaşan şarkıcı, şovun "durmaksızın parti yapmakla" ilgili olduğunu belirterek, bozuk bir oyuncak bebek gözünün taklidini yaptığını ifade etti. Şarkıcı, "Şovun parça listesi, 2008'e kadar giden bir heyecan treni. Bu şov, koşulsuz sevgiyi bulmakla alakalı olan ve (benim için) tuhaf bir şekilde hiçbir şekilde politik olmayan, aralıksız bir parti. Memelerimden bira da döküyorum (bu da bir parti aldatmacası, süt salgılamıyorum sizi şapşallar)" ifadelerini kullandı. 

 

Ne olmuştu?

Şarkıcı Katy Perry'nin gözünün rahatsızlandığı öne sürülen videonun sosyal medyada viral oldu. Şarkıcının dinleyicileri endişelendiklerini belirtti. Katy Perry TV adlı bir TikTok sayfası tarafından yayınlanan video, sadece bir günde 17 milyondan fazla izlendi.

Videoda Perry'nin gözlerinden biri kapalıyken diğeri titreyerek açılıp kapanıyor. Birçok kullanıcı, takma kirpik yapıştırıcısının Katy Perry'nin gözünü kapattığını düşünürken, diğer kullanıcılar da şarkıcının migreni olduğunu ya da stres veya yorgunluk nedeniyle göz spazmı geçirmiş olabileceğini düşünüyordu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler katy perry viral göz