Katy Perry'nin gözünün 'düştüğü' video viral oldu

Şarkıcı Katy Perry'nin konseri sırasında gözünün 'düştüğü' video, sosyal medyada viral oldu. Katy Perry TV adlı bir TikTok sayfası tarafından yayınlanan video, bir günde 17 milyondan fazla izlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Katy Perry'nin konseri sırasında göz kapağı 'düştü'. Perry'nin gözünün rahatsızlandığı öne sürülen videonun sosyal medyada viral olmasının ardından, şarkıcının dinleyicileri endişelendiklerini belirtti. 

Katy Perry TV adlı bir TikTok sayfası tarafından yayınlanan video, sadece bir günde 17 milyondan fazla izlendi. Videoda Perry'nin gözlerinden biri kapalıyken diğeri titreyerek açılıp kapanıyor. Birçok kullanıcı, takma kirpik yapıştırıcısının Katy Perry'nin gözünü kapattığını düşünürken, diğer kullanıcılar da şarkıcının migreni olduğunu ya da stres veya yorgunluk nedeniyle göz spazmı geçirmiş olabileceğini düşünüyor.

TikTok kullanıcıları videoya “Katy Perry iyi mi?”, "Bu gerçek mi? Onun için gerçekten endişelendim" gibi yorumlar yaparken, Twitter'da da bazı kullanıcılar, "Burada ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ama Katy Perry'nin iyi olduğunu umuyorum", “Buna neyin sebep olduğu önemli değil… Olduğu gerçeği cehennem gibi korkutucu. Bu bir sağlık meselesi ve onun için en iyisini diliyorum" ifadeleriyle endişeli olduklarını dile getirdi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)