Konakçı'dan Tekin'e dava: 'Lazer epilasyon' iddiası avukat değiştirtti

CHP'li Gürsel Tekin’e dava açan imam Halil Konakcı'nın dilekçesinde 'hatalı lazer operasyonundan' zarar gördüğü ifadesi yer aldı. Konakcı bunun üzerine avukatlarını azletti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Melike Hatun Camii imamı olarak bilinen ve vaazlarında kadınları hedef alan, "Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık" diyen Halil Konakcı, kendisine yönelik eleştirileri nedeniyle CHP Milletvekili Gürsel Tekin’e dava açtı. Konakcı'nın dilekçesindeki 'lazer epilasyon' detayı gündem olurken Konakcı, avukatlarını bıraktığını açıkladı.

Sosyal medyada paylaşım yapan Gürsel Tekin, Konakcı’nın açtığı davanın dilekçesinde, geçirdiği hatalı lazer operasyondan kaynaklı yaşadığı “sıkıntı” ve “ızdıraptan” söz ettiğini aktardı. 

'HATALI LAZER EPİLASYON İŞLEMİ SONUCUNDA ELDE ETMEK İSTEDİĞİ SONUCA ULAŞAMAMIŞ'

Geçen temmuz ayında kendisi hakkında konuşan Tekin'e dava açan Konakcı, dilekçede geçirdiği hatalı lazer operasyondan bahsetti.

Tekin’in paylaştığı dava dilekçesinde şu sözlerin yer aldığı görüldü: “Kişilik ve bedensel hakları hukuka aykırı saldırıya uğrayan müvekkilimiz tarafından hatalı lazer epilasyon işlemi sonucunda elde etmek istediği sonuca ulaşamamış olup, vücudunda yanıklar meydana gelmiş, çektiği sıkıntı ve ızdırap da dikkate alındığında müvekkil lehine uygun oranda tazminata karar verilmesi gerektiği kanaatindeyiz.”

Konakcı’ya “geçmiş olsun” dileklerini ileten Tekin ise Twitter hesabından bu ilginç ayrıntıyla ilgili şu yorumu yaptı:

“Kadınlara, milletvekillerine ve millete hakaret eden Halil Konakcı bana dava açmış. Dilekçede bir cümle dikkatimi çekti. Kendisi attığımız tweetler yüzünden lazer epilasyon yaptırırken beklediği sonucu alamamış, acı ve ıstırap çekmiş. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda tweetlerin lazer epilasyon işlemini nasıl etkilediğini de açıklar. Elon Musk açısından da bilim camiası açısından da önemli bir gelişme olur. Lazer epilasyon yaptıran özellikle kadınlar da istifade eder. Bu büyük ‘tehdit’ de ortadan kalkar. Ufak bir not: Avukatların azil işlemi Twitter'dan değil noter kanalıyla yapılır. Sonra büyük acı ve ıstıraba neden olmasın diye belirtmek istiyorum. Hukuk Muhakemeleri Kanunu var. Kendini her kanunun üstünde görenleri de bağlar.”

Konakcı ise bir paylaşım yaparak, "Çalışma prensibimizin uyuşmaması ve hatta dava dilekçemizde kabul edilemez bir hata yapması sebebiyle Manisa/Akhisar’da bulunan “ANALİZ HUKUK BÜROSU” sahibi “AVUKAT SEZER BAYLAN’ı” ve çalışanlarını tüm dava dosyalarımdan azlettiğimi kamuoyuna bildiririm" dedi.

 

 

Ne olmuştu?

Tekin, kadınları hedef alan Konakcı’ya, “Hoca, seni hayallerinin ülkesine kavuşturacağım. Kabil'e tek gidiş uçak biletin benden. Bavulunu topla hemen rüyana kavuş. Laik Cumhuriyetin ekmeğini yeme. Tam istediğin hayatı yaşa. Bunlar imam filan değil. Bunlar maaşlı çalışan. Kamu ahlakı olunca bunlar susar. Hırsızlık, yolsuzluk, çoluğa çocuğa tecavüz, kadın cinayeti, kul hakkı olunca ağızlarını bıçak açmaz. Çünkü bunlar müzik kutusu. Jetonu kim atarsa onun şarkısını çalarlar. Bunların ağababaları İstanbul işgale uğradığında kadın feracesi ile uğraşıyordu. İngiliz askerlerine selam durdular. Niye? Para orada, güç orada. Kadınlara zulmetmek kolay. Sabah akşam kadın giysisi konuşurlar" demişti. (HABER MERKEZİ)