Vali, 'sokaklar kasap dükkanı gibi' diyen Konakcı'yı makamında ağırladı

Erzincan Valisi, vaazında kadınları hedef alan Halil Konakcı'yı makamında ağırladı. Ziyaretin fotoğrafları da valiliğin sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Melike Hatun Camii imamı olarak bilinen, sosyal medyadan paylaştığı videoda ve vaazlarında kadınları hedef alan, "Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık" diyen Halil Konakcı, Erzincan'da Vali Mehmet Makas'ın makamında ağırlandı.

Ziyarete ilişkin valiliğin resmi sosyal medya hesaplarından "Sayın Valimiz, Misafirlerini Kabul Etti" başlığıyla paylaşım yapıldı: "İlk olarak, Erzincan Eski Milletvekili Sayın Sebahattin Karakelle, İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Erzincan Şavaklılar Derneği Başkanı Mehmet Can ve dernek yöneticileri ile kanaat önderleri, ardından İmam Hatip Halil Konakcı ile İHYA Vakfı Başkanı Ahmet Polat ve beraberindeki din görevlileri, son olarak BİTES Savunma Genel Müdürü Uğur Coşkun, Sayın Valimiz Mehmet Makas’ı makamında ziyaret ettiler. Misafirleri ile bir süre görüşen Sayın Valimiz, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti."

Konakcı da "Vaaz ve bir dizi ziyaret programı için geldiğimiz Erzincanda kıymetli Valimiz Sayın Mehmed Makas’ı da makamında ziyaret ettik. Kabulleri ve değerli hediyeleri için teşekkür eder hürmetlerimi sunarım" paylaşımı yaptı. (HABER MERKEZİ)