'Knives Out 2'nin kadrosuna yeni isimler dahil oldu

"Knives Out 2"ye yeni isimler eklenmeye devam ediyor: Edward Norton, Dave Bautista ve Janelle Monae, devam filminin kadrosuna dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Edward Norton, Dave Bautista ve Janelle Monae, geçtiğimiz yıl ilk filmi vizyona giren ve Oscar’a aday olan Knives Out'un (Bıçaklar Çekildi) devam filmi Knives Out 2'nin oyuncu kadrosuna dahil oldu. 

Modern bir Agatha Christie uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkan, Rian Johnson’ın yönetmenliğini üstlendiği "Knives Out", ünlü bir yazarın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan bir dedektifin hikâyesini konu ediyor. Kadrosunda Daniel Craig, Ana de Armas, Chris Evans, Lakeith Stanfield, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Toni Collette ve Michael Shannon gibi isimlerin yer aldığı ilk film, 40 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 311.4 milyon dolar gibi bir hasılat yaptı. Ardından Netflix, filmin haklarını 450 milyon dolar gibi rekor bir fiyata satın aldı.

Filmin kadrosuna dahil olan Edward Norton, Dave Bautista ve Janelle Monae'nin filmde hangi karakterleri canlandıracağı henüz belli değil.