Headbang, Çağlan Tekil özel sayısıyla yayın hayatına veda ediyor

Headbang yayın hayatına veda ediyor: Çağlan Tekil özel sayısı, Karakarga Yayınları’ndan çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Headbang dergi ekibi, rock ve heavy metal yayını Headbang’in kurucusu ve genel yayın yönetmeni Çağlan Tekil’in vefat etmesinin ardından yarım kalan sayıyı bitirmek için son kez bir araya geldi. “Kitap-dergi” formatında Karakarga Yayınları tarafından yayımlanan 6 numaralı Headbang, 13 yıl önce yayın hayatına başlayan derginin 101. ve son sayısı.

101. ve son sayıda sadece Headbang yazarları değil, Çağlan Tekil’in kurucusu olduğu Laneth ve Non Serviam dergilerinden ve uzun yıllar çalıştığı Blue Jean dergisinden kalem arkadaşları da yer alıyor. Dostlarının, Çağlan Tekil’in 90’lardan bu yana gelen metal hikâyelerini anlattığı özel dosyada, Pentagram’dan Dr. Skull’a, birçok özel konuk bir araya geldi.

Derginin son sayısında, son içerik toplantısında karar verilmiş konularla birlikte yeni konular da bulunuyor. Bu sayıda Pentagram’ın ilk albümünün 30. yılında bu albüm üzerine 27 sayfalık kapsamlı bir dosya, Paradise Lost’tan Nick Holmes ile karantina muhabbeti, Mayhem’den Necrobutcher ile İzmir konserinin perde arkası gibi birçok içerik yer alıyor.