Damla Özpir'in ilk kitabı 'Ruhun Burada Mı?' yayımlandı

Damla Özpir'in "Ruhun Burada mı?" kitabı yayımlandı. Tanıtımda elde edilen gelir Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kişisel gelişim ve psikoloji alanında çalışmalar yapan yazar Damla Özpir'in Ruhun Burada mı?/Ben’in Künhüne Varmak adlı ilk kitabı Aralık Kitap tarafından yayımlandı. Özpir, düzenlenen tanıtımda elde ettiği geliri ise Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışladı.

Ruhun Burada mı?, Damla Özpir, 158 syf., Aralık Kitap, 2020.

Ruhun Burada mı?/ Ben’in Künhüne Varmak kitabının tanıtım töreni Wellborn Luxury Hotel’de düzenlendi. Türkiye’nin önemli televizyoncuları ile yazarlarının katıldıkları tanıtımda kitap satışından elde edilecek olan gelir Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlandı. Vakıf elde edilen bu gelir ile ihtiyaç sahipleri için tekerlekli sandalye alacak.

'PSİKOLOGLARIN, PSİKİYATRLARIN MUAYENELERİNDE BU KİTAP OLACAK'

“Yazmak benim için başka dünyalar yaratmak ve o dünyaları şekillendirmektir” diyen Özpir, Ruhun Burada mı? adlı çalışmasının psikolojik öğeler taşıdığını belirterek “Bu kitap insan olma yolunda yaşadığımız tecrübelerin farkındalığını ortaya koymak için yazıldı. Kitabı okuyan herkes etkilenecek ve psikolojik açıdan önemli katkılar alacağına inanıyorum. Hatta psikologların, psikiyatrların muayenehanelerinde bu kitap olacak” dedi.

Özpir, kitabı piyasaya çıkartan yayınevinin bundan sonraki projelerinde de sosyal sorumluluk projesini sürdüreceğini belirtti.