Oya Baydar 'aşkı ve devrimi' anlattı!

Ebru Çapa'nın, yazar Oya Baydar'la yaptığı nehir söyleşisi Ağaçkakan Yayınları tarafından yayımlandı. Kitapta Oya Baydar'ın çocukluğu, Saint Benoit günleri, ilk romanı, ilk aşkından başlayarak, TİP’e, Deniz Gezmiş’e, darbelere, Almanya’da geçirilen yıllara, 1977 1 Mayıs’ına, ikinci evliliği ve Engin Aydın’a ve dahi 'yetmez ama evet' tartışmalarına uzanan hayat hikayesi yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yetmiş yıllardan beri yazan, ülkenin içinden geçtiği her dönemi sol çevrelerin içinde yaşayarak gözlemlemiş ve kendi deyişiyle “ne İsa’ya, ne Musa’ya” yaranabilmiş yazar Oya Baydar, Ebru Çapa'yla konuştu. Ağaçkakan Yayınları’nın Nehir Söyleşi Serisi’nden yayımlanan, Ebru Çapa’nın yazdığı “Aşktan ve Devrimden Konuşuyorduk / Oya Baydar ile Nehir Söyleşi” okurla buluştu.

Kitapta Oya Baydar'ın çocukluğu, Saint Benoit günleri, ilk romanı, ilk aşkından başlayarak, TİP’e, Deniz Gezmiş’e, darbelere, Almanya’da geçirilen yıllara, 1977 1 Mayıs’ına, ikinci evliliği ve Engin Aydın’a ve dahi 'yetmez ama evet' tartışmaları yer alıyor. Ağaçkakan Yayınları’nın Nehir Söyleşi Serisi’nden yayımlanan, Ebru Çapa’nın yazdığı “Aşktan ve Devrimden Konuşuyorduk / Oya Baydar ile Nehir Söyleşi”, raflarda.

Aşktan ve Devrimden Konuşuyorduk, Ebru Çapa, Oya Baydar ile Nehir Söyleşi, 280 syf., Ağaçkakan Yayınları, 2018.