Kılıçdaroğlu’dan Soylu’ya 10 kuruşluk dava: 'Değeri o kadar'

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 10 kuruşluk dava açtı. Davanın neden 10 kuruşluk olduğu sorulan Kılıçdaroğlu, “Değeri o kadar olduğu için” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TRT canlı yayınında kendisini suç örgütü liderleriyle yan yana göstermeye çalışan sözler sarf ettiği gerekçesiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 10 kuruşluk tazminat davası açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kendisi ile ilgili ifşaatlar karşısında istifa erdemini göstermesi gerekirken, polemiklerle koltuğunu korumaya çalışan ve alışkın olduğu üzere iftiralara başvuran Süleyman Soylu hakkında 13 Mayıs 2021 tarihli Twitter paylaşımı ve 19 Mayıs 2021 tarihli TRT Haber kanalında yapmış olduğu açıklama nedeniyle 10 paralık dava açtık” dedi.

Eski TBMM başkanlarından Hüsamettin Cindoruk'u ziyaretinin ardından gazetecilerin, davanın neden 10 kuruşluk olduğunu sorması üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, “E değeri o kadar olduğu için” yanıtını verdi. (HABER MERKEZİ)