Kemal Kılıçdaroğlu: Ekrem İmamoğlu ziyaretler için benden izin aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz ve Güneydoğu ziyaretlerini yapmadan önce kendisinden izin aldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ağırladı. İkilinin basın toplantısında Kılıçdaroğlu'na 'İmamoğlu'nun ziyaretleri ve adaylık' sorusu yöneltildi. 

Gazeteci Kemal Kılıçdaroğlu'na "Son dönemde yaptığınız açıklamalar cumhurbaşkanı adayı olacağınız şeklinde değerlendiriliyor. Özellikle Merkez Bankası ziyaretiniz ve bürokratlara yönelik yaptığınız açıklama. Bir yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da önce Karadeniz'e ardından Güneydoğu'ya gitti ve bu da kamuoyunda 'İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor' şeklinde yorumlandı. İmamoğlu'nun böyle bir talebi var mı?" diye sordu.

Kemal Kılıçdaroğlu ise "Bana gelen herhangi bir talep yok. Zaten giderken de benden izin aldı" dedi.

İMAMOĞLU'NUN ZİYARETLERİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçen haftalarda aralarında Elazığ, Bayburt, Diyarbakır olan birçok ili ziyaret etti. Halk ve esnafla bir araya gelen İmamoğlu'nun ziyaretleri 'cumhurbaşkanlığı adaylığına hazırlık' şeklinde yorumlandı. (HABER MERKEZİ)