Kayıp basketbolcunun öldüğü açıklandı

Anksiyete ve depresyon yüzünden 2021 yılında basketbol kariyerine nokta koyan Jalen Hill, 22 yaşında hayatını kaybetti. Haberi Hill'in ailesi duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amerikan Kolej Basketbol Ligi'nde 2017 ve 2021 yılları arasında UCLA takımı formasını giyen Jalen Hill, hayatını kaybetti. İlk olarak LA Times’ta yayınlanan haberi, Hill’in babası George Hill sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teyit etti. Bir süredir Kosta Rika’da kayıp durumda olan Jalen için babası şu paylaşımda bulundu:

“Sevgili oğlumuz Jalen’ın vefat ettiğini aile ve arkadaşlarımıza bildiriyor olmaktan dolayı kalplerimiz paramparça. Jason, Kosta Rika’dayken kayboldu ve yakın zamanda onun öldüğünü öğrendik. Birçoğunuzun soruları olacağının farkındayız ancak şu anda herhangi bir ayrıntı paylaşamıyoruz. Hayatımızın bu yıkıcı anında yönümüzü bulmaya çalışırken, bize yaz tutabilmemiz için izin vermenizi istiyoruz.”

Trendbasket'te yer alan habere göre, Jalen Hill, UCLA formasıyla geçirdiği dört yılın sonrasında geçtiğimiz sene nisan ayında basketbol kariyerini sonlandırmıştı. Genç oyuncu açıklamasında bu kararı anksiyete ve depresyon yüzünden aldığını söylemişti.

Cody Riley ve LiAngelo Ball ile birlikte 2017’de Çin’de mağaza hırsızlığı yaparken yakalanan üçlünün parçası olan Hill, bu mental problemlerin Çin’de tutuklandıktan sonra başladığını ve Covid dönemiyle birlikte arttığını dile getirmişti. (HABER MERKEZİ)