Kanye West, spor markasının genel merkezinden kovuldu

Birçok iş birliği anlaşması sonlandırılan rapçi Kanye West, haber vermeden gittiği spor ayakkabı markasının binasından çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor ayakkabı markası Adidas'la iş ilişkisi sona erdirilen rapçi ve moda tasarımcısı Kanye West, haber vermeden gittiği spor ayakkabı markası Skechers kurumsal binasından yöneticiler eşliğinde çıkarıldı.

West'in Los Angeles kentindeki genel merkezinden çıkartılması üzerine firmadan basın açıklaması yapıldı. Adını ‘Ye’ olarak değiştiren West’in genel merkeze “habersiz ve davetsiz” olarak geldiği vurgulanan açıklamada, “Ye'nin izinsiz video çekimi yaptığı düşünüldüğünde, iki Skechers yöneticisi kısa bir konuşmadan sonra ona ve ekibine binadan dışarıya eşlik etti. Skechers, West ile çalışmayı düşünmüyor ve çalışma niyetinde de değil. Son zamanlardaki bölücü sözlerini kınıyoruz ve antisemitizme veya başka herhangi bir nefret söylemine müsamaha göstermiyoruz. Şirket, West'in Skechers şirket ofislerine habersiz ve davetsiz geldiğini bir kez daha vurgulamak ister" ifadeleri kullanıldı. 

Adidas'ın yanı sıra West’in tepki çeken Yahudi karşıtı paylaşımları sonrası GAP, Balenciaga gibi markalar da rapçiyle ilişkilerini sonlandırdı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ) 

 

Etiketler kanye west kovuldu