Kanye West, Coachella Müzik Festivali programını iptal etti

Adını mahkeme kararıyla resmen “Ye” olarak değiştiren rapçi Kanye West, Coachella Müzik Festivali programından ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rapçi Kanye West, Coachella Müzik Festivali'nin başlamasına bir hafta kala festival programından ayrılma kararı aldı. Adını mahkeme kararıyla resmen “Ye” olarak değiştiren rapçi, Billie Eilish ve Harry Styles ile birlikte Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali'nin ana sanatçılarından biri olarak belirlenmişti.

TMZ ve Variety'nin aktardığına göre, West’in Coachella Müzik Festivali programından ayrılma kararı henüz bilinmese de son zamanlarda yaşananların tartışmaların ve öngörülemeyen davranışlarının etkisiyle olabileceği belirtildi. West'in programdan ayrılmasıyla birlikte, kendisiyle sahne alacak Travis Scott'ın da programı iptal edildi. 

Eski eşi Kim Kardashian ve erkek arkadaşı Pete Davidson'ı sosyal medya üzerinden taciz eden Kanye West, Pete Davidson hakkında tehdit boyutuna varan paylaşımlarını eleştiren komedyen Trevor Noah hakkında ırkçı ifadeler kullanmasının ardından Instagram’dan 24 saatliğine engellenmişti. Instagram engelinin ardından paylaşımlarına devam eden West'in Grammy Ödül Töreni’nde sahne alma planı da iptal edilmişti. 

Geçtiğimiz günlerde JustJared'e konuşan Kardashian’lara yakın bir kaynak, Kanye West'in, kamuoyu önüne çıkmama ve iyileşmek için uzaklaşma kararı aldığını söyledi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler Kanye West Coachella