Halit Ergenç, Ozan Güven'i savundu: Alnının akıyla çıkacak

Halit Ergenç, Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle gündeme gelen Ozan Güven'i 'mutlaka orada bir şey olmuştur' diye savundu: Ozan'ı severim, buradan alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Ozan Güven'in Babil dizisinden ayrılma kararı üzerine konuşan Halit Ergenç, "Ozan'ın bu olaydan alnının akıyla çıkacağına inanıyorum. Kararlarına saygı duyuyorum" dedi.

OZAN'I ÇOK SEVERİM, MUTLAKA BİR ŞEY OLMUŞTUR'

Gazetecilere konuşan Halit Ergenç, Babil dizisinde başrolü paylaştığı Ozan Güven'in karıştığı şiddet olayıyla ilgili yorum yaptı. Ergenç, şu ifadeleri kullandı:

"Ozan’ın takdiridir. Ben Ozan’ı çok severim, uzun zamandır da tanırım. Sevgimiz baki. Böyle bir olay geldi başına. Ben buradan alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. Mutlaka adalet yerini bulacaktır. Öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım. Mutlaka orada bir şey olmuştur. Adalet çözecektir olayı. Herkesin hakkında hayırlısı."

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği haberleriyle gündeme gelen Güven, kadınların şiddetli protestosu sonucu Babil dizisinden ayrılma kararı almıştı.

Babil'de kriz çözüldü: Ozan Güven yeni sezonda yokBabil'de kriz çözüldü: Ozan Güven yeni sezonda yok

Babil'de Ozan Güven kriziBabil'de Ozan Güven krizi

Senaristlerden Ozan Güven bildirisi: Tüm yapımcı ve kanallar tavır alsınSenaristlerden Ozan Güven bildirisi: Tüm yapımcı ve kanallar tavır alsın

Deniz Bulutsuz, Ozan Güven'in kendisini darp ettiğini iddia etti: Kanlar içinde kaçtımDeniz Bulutsuz, Ozan Güven'in kendisini darp ettiğini iddia etti: Kanlar içinde kaçtım