Babil'de Ozan Güven krizi

Babil dizisinin önümüzdeki hafta yeni sezon için çekimlere başlaması planlanıyor. Yapım şirketinin Ozan Güven'le yolları ayırmak istediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Ozan Güven'in başrollerinden biri olduğu Babil dizisinin kadrosundan çıkarıldığı iddia edildi. Ancak Güven'in önümüzdeki hafta yeni sezon için çekimlere başlanması planlanan dizide yer alıp almayacağı henüz kesinleşmiş değil.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre yapım şirketi savcılığın dava açmasının ardından Ay Yapım'ın gelecek kamuoyu ve reklam veren baskısı nedeniyle Güven'le yola devam etmeme kararı aldığı konuşuluyor.

Güven'in ise, "Yargı kararı beklensin" diyerek, anlaşması nedeniyle Babil'e devam etmek istediği ve yapım şirketinin de bu konuda arkasında durmasını beklediği öğrenildi.

Deniz Bulutsuz, Ozan Güven'in kendisini darp ettiğini iddia etti: Kanlar içinde kaçtımDeniz Bulutsuz, Ozan Güven'in kendisini darp ettiğini iddia etti: Kanlar içinde kaçtım

Ozan Güven için 13 yıla kadar hapis istendiOzan Güven için 13 yıla kadar hapis istendi

Senaristlerden Ozan Güven bildirisi: Tüm yapımcı ve kanallar tavır alsınSenaristlerden Ozan Güven bildirisi: Tüm yapımcı ve kanallar tavır alsın