Josef de Souza'ya maskeli destek

Başakşehir'i ağırlayan Beşiktaş'ın tribünlerinde, Ankaragücü maçında sahaya girip futbolculara saldıran taraftara müdahale ettiği için kırmızı kart ile 1 maç ceza alan Josef'e maskeli destek vardı

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir'i sahasında konuk etti.  

Pazartesi günü erken saatlerde olmasına rağmen siyah-beyazlı taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı yaklaşık 35 bin kişi takip ederken, Başakşehir taraftarları da kendilerine ayrılan yerde maçı izledi.

Siyah-beyazlı takım, Medipol Başakşehir karşılaşmasına 5 eksikle çıktı. Sakatlığı bulunan Atiba Hutchinson, Dele Alli, Rachid Ghezzal ve Welinton Souza'nın yanı sıra kırmızı kart cezalısı olan Josef de Souza da takımını yalnız bıraktı.

Ankaragücü maçında sahaya girip Beşiktaşlı futbolculara saldıran taraftara müdahale ettiği için kırmızı kart gören ve 1 maç ceza alan Josef de Souza'ya siyah-beyazlı taraftarlar destek verdi.

Bazı taraftarlar, maçı izlemek için stada gelen Brezilyalı oyuncu için hazırlanan maskeleri taktı. Souza'nın yanında oturan Dele Alli de aynı maskeyi takarak takım arkadaşına destek verdi. (HABER MERKEZİ)