Javier Bardem'den 'Dune 2' açıklaması: İnsanları şaşırtacak...

Film serisinde Stilgar karakterini canlandıran Javier Bardem, "Dune 2" hakkında konuştu. Bardem, "Olayların nasıl bir araya getirildiğine şaşıracaklar. Ben çok etkilendim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Frank Herbert imzalı kült bilim kurgu romanından uyarlanan "Dune" filminde Stilgar karakterine hayat veren Javier Bardem, devam filminin senaryosu hakkında konuştu. Comicbook ile gerçekleştirdiği röportajda konuşan Bardem, ikinci filmin senaryosunun genellikle kitaba bağlı bir şekilde ilerlediğini fakat olayların birbirine bağlanma şeklinin seyircilere sürprizler yaşatacağını söyledi. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Bardem konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Yeni taslağı okudum ve parçaları insanları şaşırtacak şekilde bir araya getirmek konusunda harika bir iş çıkardıklarını düşünüyorum. Açıkçası ne olduğuna şaşırmayacaklar çünkü kitabı okudular ama olayların nasıl bir araya getirildiğine şaşıracaklar. Ben çok etkilendim. Dolu dolu bir film ve ağırlığını hissedebiliyorsunuz. Aynı zamanda keyfini çıkarabileceğiniz bir film... Bu insanlarla çöle geri dönmek için sabırsızlanıyorum, gelmiş geçmiş en iyi yönetmenlerden biri olan Denis'le geri döndüğüm için çok mutluyum. O sevimli bir adam."

'DUNE 2' 2023'TE VİZYONA GİRECEK

İlk filmin başarısı üzerine, Warner Bros'tan devam filmleri için izin çıkınca "Dune 2" için çalışmalara hemen başlandı. Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård gibi oyuncuların geri döneceği devam filminde kadroya Florence Pugh, Austin Butler ve Christopher Walken da katıldı. Filmin çekimleri önümüzdeki Temmuz ayında başlayacak. Denis Villeneuve'nin bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacağı film, 2023 yılında vizyona girecek.