İzzet Yıldızhan'ın 'sahne kıyafeti' sözlerine tepki: Google'a geçmiş sildir

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın kadın şarkıcılara yönelik, "Külotla, mayoyla sahne olmamalı…" sözlerine Hande Yener'den, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor" yanıtı geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kadın şarkıcıların sahne kıyafetleri ile ilgili yorum yapan şarkıcı İzzet Yıldızhan'a, Hande Yener'den yanıt geldi.

Ünlü kadın şarkıcıların sahne için tercih ettikleri kıyafetlerle ilgili magazin basınında süren tartışmaya, "Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı…" sözleriyle katılan İzzet Yıldızhan sosyal medyada geçmişte kamuoyu gündemine gelen ve adının karıştığı skandallarla gündem oldu.

2005 yılında İsveç'teki konserinin ardından 20 yaşındaki bir kadının cinsel saldırı suçlaması ile karşı karşıya kalan Yıldızhan hakkında savcılık soruşturması başlatılmıştı. Yıldızhan'ın adı 2011 yılında da bir otelde yaşanan grup seks ve dört kadına darp olayına karıştı. Şarkıcı son dönemde ise bir kadına yönelik taciz mesajları ile gündeme gelmişti.

'GOOGLE'A GEÇMİŞİ SİLDİR'

Sahne kıyafetleri ile ilgili yorum yapan Yıldızhan'a tepki gösteren şarkıcı Hande Yener, Yıldızhan'a sosyal medyada şu sözlerle cevap verdi: "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri."