'İstanbul İçin Son Çağrı' üçüncü haftasında da Netflix Top 10'de

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı' üçüncü haftasında 2 milyon 700 bin saat izlenmeyle Netflix Top 10'de yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı "İstanbul İçin Son Çağrı", bir kez daha Netflix Top 10'de yer aldı.

Film, 24 Kasım'da izleyiciyle buluşmasının ardından ilk üç günlük performansıyla 16 milyon 300 bin saat izlenmeye ve 10 milyon 700 bin görüntülenmeye ulaşarak Dili İngilizce Olmayan Filmler listesinde birinci oldu. İkinci haftasında 13 milyon 300 bin saat izlenmeyle ve 8 milyon 800 bin  görüntülenmeyle yine listede birinci sırada yer aldı.

TOPLAM İZLENMESİ 32 MİLYONA ÇIKTI

Film, üçüncü haftasında ise 2 milyon 700 bin saat izlenme ve 1 milyon 800 bin görüntülenmeyle listede altıncı sırada kendisine yer buldu. Böylece filmin 17 günlük izlenmesi 32 milyon 300 bin saate ve görüntülenmesi 21 milyon 300 bine çıktı. 

Yönetmenliğini Gönenç Uyanık’ın üstlendiği ve ikiliyi yıllar sonra tekrar bir araya getiren filmin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme aldı. 

Filmin konusu şöyle:

"New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikaye… İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet, New York'ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı unutulmaz bir geceye sürüklenir. Serin ve Mehmet hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır, ikisinin de evli olmaları." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)