Beren Saat: Netflix, bize özgürce hikayemizi anlatma fırsatı tanıdı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrollerinde yer aldığı "İstanbul İçin Son Çağrı" filminin galası gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı Netflix'in yeni filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın galası dün akşam gerçekleşti. Geceye filmin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat başta olmak üzere yapımcısı Onur Güvenatam, yönetmeni Gönenç Uyanık ve senaristi Nuran Evren Şit de katıldı. 

Galaya ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh başta olmak üzere, sanat, eğlence ve sinema dünyasından aralarında Başak Dizer, Beyza Şekerci, Engin Hepileri, Hande Subaşı, Hasan Can Kaya, İbrahim Selim, Kenan Doğulu ve Sedef Avcı’nın da yer aldığı pek çok isim de katıldı. 

Film gösteriminin ardından senarist Nuran Evren Şit ve filmin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, izleyicilere teşekkür etti. 

Filmin senaryosunu yazan Nuran Evren Şit, "Yaptıklarımızın üzerine çokça fazla katman ekleyerek ve inanılmaz bir görsel şova dönüştürerek çektiği için Gönenç Uyanık inanılmaz kuvvetli bir iş çıkardı. Sevgili yapımcımız Onur Güvenatam, bir gün beni arayıp Beren ve Kıvanç'ı tekrar bir araya getirmek için bir fikrim var. New York. Haydi top sende" ifadelerini kullandı. 

'NETFLIX, HİÇBİR SAHNEYİ DEĞİŞTİRMEMİZİ TALEP ETMEDİ'

Filmin başrollerinden Beren Saat, "Onur, senden başlayalım. Bu filmin fikir babasısın, bu gecenin temel sebebisin, çok teşekkür ederiz. Netflix'e çok teşekkür ederiz, hiçbir sahneyi değiştirmemizi talep etmeden bize özgürce hikayemizi anlatma fırsatı tanıdıkları için. Gönenç Uyanık'la çalışmak her zaman olağanüstü, her zaman kendimi çok güvende hissediyorum. Nuran Evren Şit de bence bu ülkenin en özel kadınlarından biri. Gerçekten hayatımda olduğu için, yol arkadaşım olduğu için çok şanslıyım. Nihayet çağdaş hikayeler anlatabildiğimiz bir kadın ruhu, beyni. O yüzden benim için çok önemli" diye konuştu.

Saat, daha sonra rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a dönerek, "Kıvançcığım, sen... Filmi benim üçüncü izleyişim oldu ama her seferinde Kıvanç'ın o sessiz anları ne kadar iyi değerlendirdiğini tekrar fark ediyorum. Bu gece salondan da çok güzel reaksiyonlar geldi. İyi ki varsın. Eminim daha pek çok projemiz olacak birlikte ama bu çok özellerinden biri oldu" ifadesini kullandı. 

Filmde 'Yosun' şarkısı kullanılan Kenan Doğulu'ya da "Sevgilim, şarkı için çok teşekkür ederiz" dedi. 

'SON DERECE MUTLUYUM'

Kıvanç Tatlıtuğ, "Hepiniz hoşgeldiniz. Harika bir akşam, salonun enerjisi gerçekten çok büyüleyici. İkili ilişkiler üzerine günümüzde de yer alan detayları yakalayabileceğimiz şeyler yansıtmışız hikayeye. Yansıtabildiğimizi düşünüyorum en azından. Yazılan, oynanan, çekilen ve son haliyle çağdaş insanların o virajlardan dönebildiği, tekrar geriye gelebildiği, tekrar toparlayabildiği çok sıcak, çok samimi, iki insanın etrafında dönen basit, sade ve bir o kadar da anlamlı bir hikayeyi hayata geçirebildiğim için tüm ekip arkadaşlarımla beraber son derece mutluyum" diye konuştu. 

Tüm film ekibine ve Netflix'e teşekkür eden Tatlıtuğ, Beren Saat'e, "Son teşekkürüm partnerim Beren'e. Tabii ki, kesinlikle ve kesinlikle bu son olmayacak. Seninle çalışmak gerçekten çok büyük bir konfor. Bana sette o konforu sağladığın için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın" dedi. 

"İstanbul İçin Son Çağrı", 24 Kasım’da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.