İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl son yolculuğuna uğurlandı

Trafik kazasında hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl için cenaze töreni düzenlendi. Törende konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu "Genç yaşta kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında vefat eden İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl son yolculuğuna uğurlandı. Açıl için Küçükçekmece'deki Garip Dede Cemevi'nde düzenlenen cenaze törenine Açıl'ın annesi Sabriye Açıl, çocukları, eski eşleri ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bazı CHP milletvekilleri ve belediye başkanları da katıldı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, Murat Açıl'ın İmranlı için büyük emek verdiğini ve İmranlı halkının mutluluğu için çalıştığını söyledi. Açıl'ı genç, dinamik, enerjik biri olarak tarif eden Kılıçdaroğlu, "İstanbul ile İmranlı'yı bir anlamda buluşturdu. İş dünyasını buluşturdu. Sevgiyi, dostluğu egemen kıldı. Dolayısıyla büyük çaba harcadı. Genç yaşta kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin" dedi.

Cenaze namazının ardından Açıl'ın cenazesi defnedilmek üzere Büyükçekmece Mezarlığı'na götürüldü. (AA)