İmamoğlu duyurdu: İBB metrosuna internet geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, altyapı hazırlıkları tamamlanan İstanbul metrosuna internet sağlanması çalışmasının İBB Meclis Komisyonu’ndan geçtiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aralık 2020'de İstanbul Bilişim Kongresi’nde bir araya gelen İBB’nin bilişim yöneticileri, siber alanda kat edilen önemli mesafeleri ve 2021 hedeflerini anlattı. Kongrede, İSTTELKOM Genel Müdürü Nihat Narin metrolarda vatandaşın internetten kopuk bir seyahat gerçekleştirdiğini söylemiş, İSTTELKOM olarak metroların çift taraflı internet sağlamasına yönelik altyapı çalışmalarımızı tamamladıklarını açıklamıştı.

İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Taylan Yıldız, İstanbul metrosuna internet geleceğini şu sözlerle duyurdu: “İSTANBUL METROSUNA İNTERNET GELİYOR! BAŞARDIK! Birlikte çok güçlüyüz gençler!!! ÇOK!”


Taylan Yıldız'ın ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: “İstanbul’a müjde Metrolara internet sağlamak için altyapıyı hazırlamış sürecin önündeki engellerin kalkması için çaba sarf ediyorduk. Bugün İBB Meclis Komisyonu’ndan karar geçti. Sınırsız internet erişimi için çaba sarf eden herkese ve Meclis Üyemiz @taylanyildiz'a teşekkürler." (HABER MERKEZİ)