Hülya Avşar'dan 'simit' resti: Size hesap vermeyeceğim

Hülya Avşar, 'simit' çıkışıyla birlikte gündem oldu. Avşar, eleştirilere verdiği yanıtta, "Diyeceğim şu ki 'Gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız'" ifadelerini kullandı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dövizdeki dalgalanmayla birlikte ortaya çıkan hayat pahalılığının ve ekonomik krizin halk üzerinde yarattığı tahribatın ardından yaptığı "Gerekirse simit yeriz ve bu zor günleri atlatırız" çıkışıyla gündeme gelen Hülya Avşar, eleştiri oklarının hedefi oldu. Avşar, kendisine yöneltilen eleştirilere sosyal medyadan yanıt verdi.

'SAKİNLEŞTİYSENİZ SIRA BENDE'

Avşar, "Kendim kazandım, hala kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim" dedi.

"Sakinleştiyseniz sıra bende" diyerek sözlerine başlayan Avşar, "O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de 'simit'e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim ya da yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı. Hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki 'Gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız'" ifadelerini kullandı. 

(HABER MERKEZİ)



Etiketler hülya avşar simit