Homur Mizah Dergisi'nden hükümete: Homur okuyarak plan yaparlarsa halkımıza zaman kaybettirmemiş olurlar

Homur dergisi, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere patates ve kuru soğan alımına başlayacaklarını açıklayan hükümete, 2007 yılının Şubat ayında çıkardığı sayıyı hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - Homur Mizah Dergisi, Tarım ve Orman Bakanlığı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) üreticilerden yemeklik patates ve kuru soğan alımlarının başladığını duyurmasına ilişkin açıklama yaptı.

“Siyasi İktidara Açık Mektup” başlıklı açıklamada, “halkın kuru soğana muhtaç olduğunun” derginin Şubat 2007 sayısında, DİSK Birleşik Metal İş Sendikası ile beraber yapılan Homur Mizah Gazetesi ile gündeme getirildiği hatırlatıldı.

Açıklamada, "Halkımızın 'kuru soğana muhtaç olduğunu' 2007 yılında DİSK Birleşik Metal İş Sendikası ile beraber yaptığımız HOMUR Mizah Gazetesi ile gündeme getirmiştik. 14 yıl sonra halkımızın kuru soğana muhtaç olduğunu fark eden siyasi iktidarı kuru soğan seferberliğinde Homur Mizah Dergisi olarak yürekten desteklediğimizi bildiririz. Bundan sonra Homur okuyarak faaliyetlerini planlarlarsa halkımıza zaman kaybettirmemiş olurlar. Siyasi iktidara ve erki elinde bulunduranlara iyi Homur okumalarını tavsiye ederiz" ifadeleri kullanıldı. (DUVAR)