Hilal Kaplan'dan Gürsel Tekin'e tereyağ tavsiyesi

Korona virüsü testi pozitif çıkan CHP Milletvekili Gürsel Tekin'e, Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan tedavi için tavsiye verdi: Koku alamazsanız ne yapacağınızı biliyorsunuz...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin yaptırdığı korona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurdu. Ayrıca Tekin, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer ile parti meclisi üyesi Yaşar Seyman'ın da testlerinin pozitif çıktığını söyleyerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha önce korona virüsü testi pozitif çıkan Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, tedavi için söylediği ve eleştiri konusu olan 'kulak çöpüyle burna tedavi' yöntemini Tekin'e de önerdi. Kaplan'ın bu önerisi sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Tekin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bir süre önce yaptırdığım koronavirüs testi pozitif çıktı. Sağlık durumum gayet iyi. Dualarıyla destek olan dostlarımıza, durumumla yakından ilgilenen Sağlık Bakanı Sn. @drfahrettinkoca'ya, doktorum Prof. Dr. Ceyda Erel Kırışoğlu Demir ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim" dedi. 

Tekin, ikinci paylaşımında test sonucu pozitif çıkan Adana Milletvekili Orhan Sümer ve parti meclisi üyesi Yaşar Seyman'a da geçmiş olsun dileklerinde bulundu: "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Adana Milletvekilimiz Sn. @orhanssumer 'e, PM üyemiz Sn. @yasarseyman'a ve tüm hastalara acil şifalar diliyor, mesajlarıyla güzel dileklerini ileten yol arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve herkese şükranlarımı sunuyorum."

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan ise Tekin'e geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, "Geçmiş olsun Gürsel Bey, hafif atlatırsınız inşallah. Koku alamazsanız ne yapacağınızı biliyorsunuz :) Allah şifa versin" ifadelerini kullandı. 

Kaplan, test sonucunun pozitif çıkmasının ardından arkadaşlarının tavsiyesiyle kulak çubuğu ile burnuna organik tereyağ sürdüğünü söylemişti. Kaplan'ın bu sözleri bilim camiasında ve sosyal medyada eleştiri konusu olmuştu. (HABER MERKEZİ)