HBO Max, 27 Mayıs’ta açılacak

Yeni dijital platform HBO Max, 27 Mayıs’ta açılacak. Platformda Friends ve South Park gibi diziler var.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix, Amazon Prime Video ve Disney+ gibi dijital platformlara rakip olmaya hazırlanan Warner Media’nın yeni dijital platformu HBO Max, 27 Mayıs‘ta açılacak. Ayda 14.99 dolar karşılığında kullanıcısına birçok içerik sunacak olan HBO Max, Anna Kendrick’li Love Life, belgesel türündeki On The Record, Looney Tunes çizgi filmleri ve The Not Too Late Show with Elmo içerikleriyle yayın hayatına başlayacak.

HBO Max, Warner Bros. ve New Line gibi stüdyoların filmlerini ve bünyesinde barındığı televizyon kanallarındaki içerikleri bir araya getirecek. Ayrıca Friends, The Big Bang Theory, South Park gibi dijital platformların en çok izlenen dizileri, Joker ve Wonder Woman gibi DC filmleri, The Wizard of Oz ve Casablanca gibi Warner Bros. klasikleri, The Matrix ve The Dark Knight üçlemesi gibi unutulmaz filmler ve Game of Thrones, Watchmen, Euphoria gibi HBO dizileri de HBO Max’te yer alacak.

Orijinal dizilerinin bölümlerini haftalık olarak yayınlamaya karar veren HBO Max’te ünlü isimler ve kullanıcılar içerik önerisinde bulunabilecek. Bununla beraber platformda podcast dinleme seçeneği de olacak.