Tesettür giyimin 5 vazgeçilmez parçası

Tesettür giyim modasının son yıllarda gelişmesiyle beraber kapalı giyimde birbirinden şık ve rahat modeller üretilmeye başlandı. Tesettür giyimde en çok tercih edilen belli başlı ürünler de her mevsime uygun olarak yenilenmeye devam ediyor. Biz de bu yazımızda tesettür giyimin her kadın için hem kurtarıcı görevi gören hem de şık bir görünüş sunan değişmez parçalarını sizler için listeledik.

Google Haberlere Abone ol

Pardösü & Trençkot

Tesettür giyimde vazgeçilmez dış giyim parçaları olan pardösü ve trençkotlar, kullanım rahatlığı ve vücudun genel hatlarını kapatmaları gibi avantajlarıyla kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bu ürünler arasında kış aylarında kaşe, keçe ve kap vb. kumaş türleri; yaz aylarında ise krep, keten gibi ince kumaş türleriyle her mevsime uygun modeller bulunmaktadır.

Ferace

Dış giyim parçalarından ferace modelleri, yere kadar uzanmaları ve tüm vücut hatlarını kapamaları sebebiyle tesettür giyimde sıkça tercih edilir. Mevsimine ve kullanılacağı duruma bağlı olarak farklı renk ve kumaşlarla üretilir. Rengarenk ve desenli ferace modellerinin yanı sıra sade renklere sahip modeller de sıklıkla tercih edilmektedir. Yaz aylarında serin tutan modeller ve bol kesimli tasarımlar, bu ürünleri daha kullanışlı yapmaktadır. Feraceler, pratik kullanımları ve şık görünüşleri ile en sevilen parçalar arasındadır.

https://www.pazarium.com.tr/ferace

Tunik

Son yıllarda tesettür giyimde vazgeçilmez parçalar arasına giren tunik hem pantolon hem de etekle kolayca kombinlenebilmesi sebebiyle kadınların sıkça tercih ettiği ürünlerdendir. Pantolonla yapılan kombinlerde vücut hatlarını kapatması ve diz hizasında bitmesi, tesettürü benimseyenler tarafından tercih edilmesinin başlıca nedenleri arasındadır. Yüzlerce farklı tunik modelleri ve tasarımlarıyla siz de tarzınıza uygun parçaları seçip ister günlük hayatta ister özel günlerde kombinleyebilirsiniz.

Tulum

Tulumun tesettür giyime uyarlanmasıyla beraber özellikle tesettür modasında pratik kullanımı sebebiyle tulum modelleri sıklıkla tercih edilen ürünler arasında... Tulum modelleri, günlük giyimden özel günlere kadar her alanda rahatlıkla tercih edilebilecek parçalardır. Vücut hatlarını kapatan bol kesim içerisinde spor ve klasik detaylı tulum modelleri bulunmaktadır. Her mevsimde rahatlıkla kullanılabilecek bu ürünler modern ve şık görünümüyle tesettür giyimin vazgeçilmez parçaları arasında yer almaktadır.

Şal & Eşarp

Günümüzde birçok model ve çeşidiyle kombinlerde aksesuar görevi de gören başörtüsü, tesettür giyimin olmazsa olmaz parçalarından biri… Pamuk, ipek gibi her mevsim için ayrı kumaş modelleri bulabilmek mümkündür. Son yıllarda hem uzun ömürlü ve kullanışlı yapısından hem de parlak ve şık görünümünden ipek kumaşı ile üretilen eşarplar tercih ediliyor. Birbirinden farklı modern ve trend eşarp modelleri, kullanım rahatlığı ve şık görünümleri sayesinde kombinlerinize zenginlik katacak ürünlerdir.

https://www.pazarium.com.tr/

Bu bir ilandır.